Звездата от „Спасители на плажа“ Дона Д‘Ерико изглежда изобщо не

...
Звездата от „Спасители на плажа“ Дона Д‘Ерико изглежда изобщо не
Коментари Харесай

Помните ли Дона Марко от „Спасители на плажа“? На 53 г. още изглежда феноменално /снимки/

Звездата от „ Спасители на плажа “ Дона Д‘Ерико наподобява въобще не е остаряла от 90-те години до момента.
53-годишната актриса показва невероятна форма. На особено събитие неотдавна, тя се появи в бяла изрязана блуза и впити дънки.
Дона наподобява също толкоз зашеметяващо на 53, колкото и когато изпълняваше ролята на Дона Марко в „ Спасители на плажа “ от 1996 до 1998 година
Актрисата отпразнува своята първа годишнина трезвеност тази седмица. В дълъг пост в Instagram тя изясни своя прогрес.
„ Днес с горделивост означавам една година трезвеност. Много готини неща започнаха да се случват, откогато стопирах да пия. Започнах да взимам верни решения във всяка област от живота ми. Научих се по какъв начин да се оправям със стресорите си, вместо да ги отминавам. Много съм горда със себе си “, хвали се тя.
Дона влезе в полезрението на медиите през 2017 година, откакто се подложи на голям брой пластични интервенции в един и същи ден, с цел да възвърне извивките си, с които стана известна в „ Спасители на плажа “.
Тя се подложи на липосукция на гърба, ръцете, корема. След това изсмуканите мазнини от стомаха й бяха инжектирани в дупето й.
Плеймейтката от 1995г. има щерка – Франки-Жан – с някогашния си брачен партньор Ники Сикс от Motley Crue. Дона има и наследник Райън, роден през 1993 година
Освен „ Спасители на плажа “, актрисата е взела участие в „ Reno 911! “, „ Brooklyn Nine-Nine “ и кино лентата „ Austin Powers In Goldmember “. Съвсем неотдавна тя взе участие дружно с Брус Уилис и Чад Майкъл Мъри в екшън-трилъра „ Survive The Game “, който излезе предишния месец.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР