Звездата от ситкома "Приятели" Кортни Кокс има само едно дете.

...
Звездата от ситкома "Приятели" Кортни Кокс има само едно дете.
Коментари Харесай

Приятелката Кортни Кокс показа порасналата си дъщеря СНИМКИ

Звездата от ситкома "Приятели " Кортни Кокс има единствено едно дете. Кортни не дава и косъм да падне от главата на щерка ѝ и постоянно демонстрира в Инстаграм фотоси на порасналата си дребна хубавица.

Учудващо, само че момичето изобщо не наподобява на популярната си майка.

Наскоро 55-годишната актриса разгласява селфи, направено с 15-годишната си щерка Коко Аркет.

Трудно е да се повярва, само че разликата във възрастта им е 40 години.

Кортни обаче с лекост може да мине за сестра на щерка си. По никакъв метод човек не би си помислил, че тя е майка на това пораснало момиче.

Снимката бе оповестена в Деня на благодарността с надписа: "Много съм признателна! ". Очевидно актрисата е посветила тези думи на Коко.

И въпреки дребната изобщо да не наподобява на майка си, мнозина почитатели въпреки всичко намират известна аналогия. Те имат съвсем идентична форма на лицето, цвят на косите и идентични прически.

Коко също с огромно наслаждение споделя фотоси с майка си. Повечето фотоси в профила ѝ в Инстаграм са точно с нея. Видимо, дребната обожава да прекарва време с Кортни.

Майката и дъщерята наподобяват като най-хубави приятелки.

Актрисата поддържа Коко във всичките ѝ инициативи. Момичето свири на пияно, взе участие в мюзикъли, а предходната година стана героиня в клипа на ирландския музикант и артист Фой Венс.

Певецът от дълго време дружи с Кортни Кокс, по тази причина реши да посети тази комбинация на нейната прелестна щерка.

Може би дребната ще тръгне по актьорските стъпки на своите родители. Трябва да се означи, че Кортни също стартира кариерата си от музикален клип.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР