Звездата от сериала Западното крило отбеляза случая в своя Instagram

...
Звездата от сериала Западното крило отбеляза случая в своя Instagram
Коментари Харесай

Роб Лоу навърши 60 години

Звездата от сериала " Западното крило " означи случая в своя Instagram с високоскоростен 30-секунден селфи монтаж на фона на " Glory Days " на Брус Спрингстийн, както и с други изявления.


Струва ни се, че е било през вчерашния ден, когато Лоу - който в никакъв случай не е бил обявяван за най-сексапилния жив мъж на People (колкото и жестоко да звучи) - за първи път затвърди статута си на сърцеразбивач в прото- " Brat Pack " филмите " Клас " и " Аутсайдерите ".

Тези филми от 1983 година го изстрелват в звездния хоризонт, а коронният миг на Лоу като член на групата е във кино лентата " Огънят на Сейнт Елмо " от 1985 година, в който той се трансформира в трагичен облик на неприятното момче Били.

В малкия екран той играе постоянно позитивния Крис Трегер в " Parks & Recreation " от 2010 до 2015 година, и това, несъмнено, е след номинацията му за " Primetime Emmy " през 2001 година за ролята на Сам Сиборн в " Западното крило ".

Друг от постовете на Лоу в неделя благодари на почитателите си за пожеланията за рождения ден, включвайки фотография на артиста с тениска, на която е изобразено друго селфи от дните на младежката му популярност./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР