Звездата от сериала Викинги Александър Лудвиг изобщо не си губи

...
Звездата от сериала Викинги Александър Лудвиг изобщо не си губи
Коментари Харесай

Тайната сватба на Александър Лудвиг

Звездата от сериала " Викинги " Александър Лудвиг въобще не си губи времето. За има-няма три месеца той направи три значими известия.
 Александър Лудвиг, Лорън Диър и по какъв начин артистът заяви на приятелите си, че се е сгодил
Защо Александър Лудвиг е най-щастливият мъж на света

Актьорът от „ Викинги “ има страхотна вест

В началото на октомври - че е намерил любовта, в края на ноември - че се е сгодил, а в първите дни на Новата година - че към този момент е женен мъж.

28-годишният артист и годеницата му Лорън Диър са се оженили на върха на планина в Юта, наоколо до Солт Лейк Сити. " Моята брачна половинка, моят най-хубав другар, бъдещата майка на децата ми, тя е всичко за мен ", написа той в профила си в Instagram.

" Беше толкоз луда година, само че сигурно сложи нещата в вероятност. Животът е прекомерно къс и не желаех да прекарам още един ден, без да назовавам тази красива жена моя брачна половинка ", продължи артистът.

Лорън Диър също заяви новината в профила си, споделяйки цяла поредност фотоси от събитието, от които можем да придобием визия за вълнуващото място и страстите на младоженците. Тя не пропусна и домашния им любим – кучето Ям, влезнало в ролята на „ очевидец “ на церемонията, по думите на Александър Лудвиг.

Актьорът въпреки всичко даде обещание, че когато нещата се успокоят, ще провеждат друго празненство със фамилиите на двойката, другари и родственици.

" Но към този момент - любовта на живота ми, кучето ни, юртата на планински връх в средата на нищото звучи като съвършеното начало ", приключи той прочувствения си пост.
 Александър Лудвиг, Лорън Диър и обяснението в обич, което артистът направи обществено
Александър Лудвиг е влюбен до уши

Дай Боже всекиму

Всички другари и почитатели на артиста, след които и звездите от „ Викингите “, насочиха най-искрените си благопожелания към двойката, към които се причисляваме и ние.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР