Звездата от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал, разкри, че

...
Звездата от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал, разкри, че
Коментари Харесай

Ким Катрал: Нямам деца заради ”Сексът и градът”

Звездата от сериала "Сексът и градът " Ким Катрал, разкри, че една от аргументите да няма деца е точно присъединяване ѝ в сериала.

В изявление за английската телевизия Ай Ти Ви актрисата, която сега е на 61 години, описа, че снимането на сериала било доста изтощително, а графикът ѝ бил извънредно претрупан.

Обмисляйки опцията да забременее, актрисата осъзнала, че не би могла да се оправи с 19-часовия си работен ден, до момента в който отглежда дете. Ето за какво тя решила да отсрочи проектите си да бъде майка, до момента в който взе участие в сериала. Тогава Катрал била при започване на 40-те си години.

Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс, в дългогодишния хитов сериал на HBO, показа още, че несъмнено не е другарски настроена към другите три актриси в основните функции — Сара Джесика Пъркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Макар в сериала четирите да са неразделни и близки приятелки, в действителния живот Катрал в никакъв случай не е била другарка с тях.

"Никога не сме били приятелки ", показа актрисата в изявлението си за "Life Stories " и добави: "Ние сме единствено сътрудници и в някои връзки тази позиция е доста здравословна, тъй като има ясна линия сред вашия професионален живот и вашите персонални взаимоотношения ".

Актрисата заяви и новината, че е отказала да взе участие в трети пълнометражен филм "Сексът и градът " и повече няма да се превъплъщава в ролята на Саманта Джоунс. Това е била и повода, фотосите на трето продължение на емблематичния сериал да бъдат анулирани.

Сериалът, който слезе от екран през 2004 година, получиха две продължения на огромен екран през 2008 и 2010 година, само че трето няма да има.

Запитана каква е повода да се откаже от ролята си на Саманта, актрисата съобщи, че с това свое "решение тя затваря една глава от живота си и отваря нова. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР