Звездата от сериала Приятели Дженифър Анистън има нов домашен любимец.

...
Звездата от сериала Приятели Дженифър Анистън има нов домашен любимец.
Коментари Харесай

Дженифър Анистън осинови ново кученце

Звездата от сериала " Приятели " Дженифър Анистън има нов домакински любим.
51-годишната актриса показа новината в профила си в обществената мрежа Instagram с видео на спящо, бяло кученце.
" Здравейте! Бих желала да ви показва най-новия член на нашето семейство. Това е (много умореният) лорд Честърфийлд. Веднага ми открадна сърцето. Огромно благодаря на организацията " The Wagmor " за невероятната работа, която прави. Благодарни сме, че полагате толкоз огромни грижи за спасяването на животните и намирането на непрекъснат ден за тях. " Това написа Анистън.

View this post on Instagram

A post shared by (@jenniferaniston) on Oct 11, 2020 at 7:44am PDT

" Честърфийлд. Заспал си с кокал в устата? Мисля, че да. " Чуваме гласа на звезда от сериала The Morning Show, надвесена над четириногия си окосмен другар.
Новото кученце на Анистън се причислява към останалите домашни любимци, измежду които са шнауцерът Клайд и питбулът Софи. Позната като любителка на животните, тя постоянно ги снима и демонстрира в обществените мрежи.
През месец март американската актриса разгласява фотография с Клад, насърчавайки хората да гласоподават на идните президенствки избори в Съединени американски щати. " Всеки глас има значение ", написа тя.

View this post on Instagram

A post shared by (@jenniferaniston) on Mar 3, 2020 at 3:50pm PST
 Дженифър Анистън и Брад Пит се събират на екрана Дженифър Анистън и Брад Пит се събират на екрана
Много хора в никакъв случай не биха си помислили, че ще видят Дженифър Анистън и Брад Пит да работят още веднъж дружно след скандалния им бракоразвод през...

Дженифър Анистън постоянно приказва за значимата роля, която имат домашните любимци в живота й.
Още през 2015г. актрисата съобщи пред списание " Allure ", че не харесва натиска, който хората оказват върху нея и други дамите, които към момента нямат деца: " Не мисля, че е почтено. Може да нямате дете, само че това не значи, че не се отнасяте майчински към кучетата, приятелите, децата на приятелите си. "
В годините обратно Дженифър Анистън е наричала кучетата си " моите деца ", когато приказва за това, по какъв начин е трябвало да се изтеглят от вкъщи си в Лос Анджелис, поради пожарите през 2017г. 
" Когато трябваше да бъдем евакуирани през декември поради горските пожари, взех кучетата си, долни дрехи, четка за зъби и няколко облекла. Просто ме изведете с кучетата ми отсам. Те са моите деца! ", призна Анистън пред InStyle.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР