Звездата от сериала Еуфория Хънтър Шафър е сред 30-те протестиращи,

...
Звездата от сериала Еуфория Хънтър Шафър е сред 30-те протестиращи,
Коментари Харесай

Хънтър Шафър е аресутвана заради участие в про-палестински протест

Звездата от сериала " Еуфория " Хънтър Шафър е измежду 30-те протестиращи, арестувани от полицията за присъединяване в пропалестински проест преди гостуването на президента Джо Байдън в предаването " Late Night With Seth Meyers " в Ню Йорк на 26 февруари, заяви Variety.


При питане по отношение на присъединяване на Шафър представител на нюйоркската полиция съобщи, че " общо 30 лица са били арестувани " след " проява на площад Рокфелер 30 ". На тези 30 души са издадени и призовки за нелегално нахлуване на непознато имущество.

25-годишната актриса е протестирала дружно с организацията " Еврейски глас за мир ". Шафър е снимана с тениска с надпис " Прекратяване на огъня в този момент ", до момента в който е била извеждана от полицията на Ню Йорк, визирайки продължаващата война сред Израел и Хамас.

В обява в Инстаграм с присъединяване на Шафър организацията " Еврейски глас за мир " съобщи задачата на митинга в понеделник. " Смъртоносната външна политика на Байдън финансира и подхранва геноцида в Газа. 50 протестиращи бяха задържани от нюйоркската полиция и Сикрет сървис ", гласи постът.

" Президентът би трябвало да стартира да се вслушва в американския народ - а не в крайнодясното израелско държавно управление, което безсистемно бомбардира популацията на Газа, унищожавайки 70% от инфраструктурата, в това число лечебни заведения, университети и електрическите и водните мрежи ", добави се в него. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР