Звездата от „Сексът и градът“ (Sex & the City) Синтия

...
Звездата от „Сексът и градът“ (Sex & the City) Синтия
Коментари Харесай

Актрисата Синтия Никсън може да влезе в борбата за губернатор на Ню Йорк

Звездата от „ Сексът и градът “ (Sex & the City) Синтия Никсън (Cynthia Nixon) може да влезе в битката за поста губернатор на Ню Йорк, оповестява в. „ Уолстрийт джърнъл “ (WSJ.com).

51-годишната изпълнителка на ролята на Миранда Хобс е окуражавана от демократични политически сили. Кандидатурата ѝ е била спрягана и преди, само че до момента тя отхвърляше. Според нейни сътрудници този път Никсън обмисля опцията.

Засега обаче тя отхвърля коментар, написа изданието.

През 2013 година актрисата участваше в предизборния щаб на настоящия кмет на Ню Йорк – Бил де Блазио, и се появи като демократичен деятел.

Никсън е една от тримата демократи, които може да се изправят против настоящия губернатор Андрю Куомо в първичните избори на демократите.

Догодина Куомо ще се опитва да завоюва поста за трети път. Никсън към този момент подлага на критика политиката му в телевизионното шоу The View.

Смята се, че тя е ексцентричен претендент, която може да увлече хората, само че кандидатурата ѝ няма доста шансове.

Никсън е нюйоркчанка. Има две деца – щерка и наследник, от предходния си сътрудник – учителя Дани Моузес, и наследник със брачната половинка си Кристин Маринони. Двете подписаха брак през 2012 година От 2008 година е и деятел в битката с рака на гърдата, откакто самата тя бе диагностицирана с заболяването през 2006 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР