Звездата от "Сексът и градът" Крис Нот е обвинен в

...
Звездата от "Сексът и градът" Крис Нот е обвинен в
Коментари Харесай

Звездата от Сексът и градът Крис Нот - обвинен в изнасилване

Звездата от "Сексът и градът " Крис Нот е упрекнат в полово посягане от две дами - едната от тях твърди, че се е нуждаела от шевове, откакто Нот я е изнасилил брутално в жилището си през 2004 година, когато той е бил на 49 години, а тя единствено на 22.

Обвиненията против американския артист, който в този момент е на 67 години, са в детайли разказани в нов материал на The Hollywood Reporter, оповестен през днешния ден, оповестява "Дейли Мейл ".

Според изданието двете обвинителки на Нот, които не се познават между тях, са се обърнали към THR поотделно и с месеци разлика в изказванията си против артиста, който изрично отхвърля обвиняванията, предава БГНЕС.

И двете дами, които употребяват псевдонимите Зоуи, в този момент 40-годишна, и Лили, в този момент 31-годишна, настояват, че Нот е правил секс с тях откъм гърба пред огледало, като за първото нахлуване се твърди, че е станало през 2004 година, а второто - през 2015 година, три години откакто Нот се е оженил за брачната половинка си Тара Уилсън, от която има две деца.

Двете дами настояват също, че нападенията са се случили в два от домовете на Нот - първото в жилището му в Лос Анджелис, а второто в парцела му в Ню Йорк - откакто артистът ги поканил на посетители.

Първата жертва – Зоуи твърди, че е посетила дома на артиста в Западен Холивуд, с цел да върне книга, която той ѝ е дал назаем, до момента в който втората декларира, че е посетила жилището на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита "колекцията му от уискита ".

И двете дами настояват, че неотдавнашната гласност към рестартирането на "Сексът и градът " е "задействала " ужасяващите мемоари за срещите им с Нот, който през миналата седмица присъстваше интензивно в новините поради шокиращата гибел на героя му - Тузара в първия епизод на новата поредност.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР