Звездата от Само глупаци и коне“ сър Дейвид Джейсън сподели

...
Звездата от Само глупаци и коне“ сър Дейвид Джейсън сподели
Коментари Харесай

Сър Дейвид Джейсън се обръща към изпълнението на Фрейзър на Никълъс Линдхърст с изненадващи забележки

Звездата от „ Само простаци и коне “ сър Дейвид Джейсън показа присъдата си по отношение на ролята на някогашния си сътрудник от сериала Никълъс Линдхърст в рестартирането на Фрейзър.

Дейвид изигра Дерек „ Дел Бой “ Тротър в именитата комедия на BBC с Никълъс в ролята на по-малкия му брат, Родни Тротър, до момента в който сериалът завърши през 2003 година Никълъс се причисли към друга именита комедия предходната година, този път оттатък Атлантика в известният американски ситком Frasier с Келси Грамър в основната роля.

Шоуто беше рестартирано през 2023 година, като Никълъс стана един от основните герои, когато комедията се завърна в Paramount+, като английският артист играеше палавия академични професор Алън Корнуол. Въпреки че имаше известна фанфара за завръщането на хитовото шоу, сър Дейвид призна, че не е намерил време да гледа нито една секунда от него.

Говорейки пред The ​​Times, сър Дейвид сподели: „ Зимните вечери ни карат да се свиваме пред огъня и да гледаме телевизия. Все още не съм гле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР