Звездата от редица сериали си проваля живота, но не може

...
Звездата от редица сериали си проваля живота, но не може
Коментари Харесай

Явор Бахаров става Семерджиев 2

Звездата от редица сериали си проваля живота, само че не може да спре

Явор Бахаров към този момент е открит наркоман. Ако преди от позор споделяше, че единствено си е дръпнал по някой джойнт на ваучър, в този момент към този момент не може да спре зависимостта си от опиатите.

Няма и по какъв начин да е иначе, в случай че не прави опити. Актьорът е на 37 година, само че се друса от цели 20 години.

Явор станал наркоман още в гимназията. Започнал с марихуана и последователно минал към по-тежка дрога.

След като го одобряват в НАТФИЗ, Бахаров съумява някак да спре тежките опиати, като се смята, че за това му е оказал помощ брат му Захари. Марихуаната обаче остава в живота му и до през днешния ден.

В последните 3 години Явор Бахаров бе хващан няклко пъти пийнал и дрогиран зад кормилото. Последно преди дни той е бил спрян от катаджии на основния път София – Варна към Велико Търново. Отказал да даде проба за алкохол и дрога и заради това служителите на реда му свалили рег. номера от автомобила и му лишили шоф. брошура за 2 години, а него отпратили с такси до София.

На артиста обаче към този момент все по-малко му пука за всички санкции, които му разпореждат. Досега той трябваше да е влезнал в пандиза, изключително след случая в Банско, само че продължава да бъде третиран като някой над закона.

Очевидно, до момента в който не убие някого, както стори Георги Семерджиев, няма да влезе зад решетките. На всичкото от горната страна, с цялата си безочливост, Явор продължава да твърди, че няма да спре тревата, тъй като тя му пособия да бори напрежението и високото кръвно налягане. Той е достигнал до цели 5 джойнта дневно, което значи, че съвсем не изтрезнява.

Източник: Уикенд

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР