Звездата от Приятели“ Матю Пери откровено обсъжда най-големите любови в

...
Звездата от Приятели“ Матю Пери откровено обсъжда най-големите любови в
Коментари Харесай

От Джулия Робъртс до Ясмин Блийт: С кого е излизал Матю Пери

Звездата от „ Приятели “ Матю Пери искрено разисква най-големите любови в живота си – както и битките си със зависимостта – в новите си записки „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “.

Обръщаме взор обратно към всички, с които Пери е бил сантиментално обвързван през годините в търсенето му да откри „ единствената “.
Джулия Робъртс
1995-1996 година


Матю Пери е бил с " Хубавата жена " Джулия Робъртс. Звездата от ситкома споделя, че той и актрисата са почнали да се срещат по времето, когато тя взе участие в епизод от 1995 година на „ Приятели “, само че той прекъсва нещата единствено след два месеца, тъй като чувствал, че „ в никакъв случай няма да бъде задоволителен “ за нея.

„ Срещата с Джулия Робъртс беше прекалено много за мен. Постоянно бях сигурен, че тя ще се раздели с мен “, написа Пери в книгата си, отбелязвайки, че усеща, че Робъртс „ се забива “, като излиза с него.
Ясмин Блийт
1996 година


Понякога животът имитира изкуството: персонажът на Пери от „ Приятели “Чандлър Бингбеше влюбен в Ясмин Блийт след нейната поява в „ Спасители на плажа “ и двамата в последна сметка излизаха в действителния живот. Техният временен разказ се състоя през 1996 година, само че Чандлър продължи да прави няколко препратки към Блийт в идващите сезони на обичания ни сериал.
Нийв Кембъл
1998 година


Пери си основава навика да излиза с сътрудниците си през 90-те години, когато стартира да се вижда с партньорката си от „ Трима за танго “ Нийв Кембъл. Двойката се сближава по време на фотосите на кино лентата през 1998 година Въпреки това те се отхвърлят, преди даже сантименталната комедия да удари кината през идната година.
Мейв Куинлан
2002-2003 година


Първата сериозна връзка на актьораот " Девет ярда " е със сапунената звезда Мейв Куинлан. Актрисата от „ Дързост и хубост “, която изобразяваше Меган Конли повече от 10 години, беше обвързвана с Пери от 2002 до 2003 година



Не е ясно какво е предизвикало раздялата им, макар че почитателите считат, че някогашната двойка е завършила в положителни връзки, така катопозираха дружно на благотворително събитие през 2006 година
Лорън Греъм
2003 година


Пери е излизал със звездата от „ Момичетата Гилмор “ Лорън Греъм през 2003 година, само че единствено няколко месеца по-късно още веднъж е останал самичък. Изглежда не е имало тежка разлъка сред двойката, защото те се събират няколко пъти и даже се появяват дружно в инди кино лентата „ Птиците на Америка “ през 2008 година
Рейчъл Дън
2003-2005 година


Пери продължава сРейчъл Дън през 2003 година Тяправи няколко обществени изяви с номинирания за " Еми " и се среща с него, когато " Приятели " завършва. За разлика от множеството си връзки, които той пази в загадка, Пери приказва обществено за времето си с някогашната студентка по мода.

„ С Рейчъл в живота си знам, че мога да бъда доста предан, а не някакъв лакомец, който просто желае да излиза с другари. Искам да прекарам време с приятелката си и да проуча какво значи да имаш доста по-близка връзка, в сравнение с съм имал преди “, сподели той пред " Evening Standard " през 2004 година
Лизи Каплан
2006-2012 година


Пери се среща със звездата от " Mean Girls " Лизи Каплан в продължение на шест години, което прави романса им най-дългиядо момента. Роденият в Масачузетс артист стартира да се среща с Каплан през 2006 година и двамата съумяват да запазят връзката си значително надалеч от светлината на прожекторите. Слуховете за проблеми в парадайса за първи път се появиха през 2013 година, когато " Independent " разгласи, че Каплан „ не би задала никакви въпроси, свързани с колегата си “ по време на изявление и даже запуши ушите си, когато името му беше упоменато.

„ Мога да заставам тъкмо до папараци и го върша от време на време. Близка съм с хора, които са доста по-известни и те знаят по какъв начин да заобикалят вниманието “, сподели тя пред изданието.

Оказва се, че Пери и актрисата от " Masters of Sex " скрито са се разделили една година преди този момент.
Моли Хървиц
2018-2020 година

фотография: Instagram

Пери стартира да се среща с литературния управител Моли Хървиц през 2018 година Хървиц не удостоверява връзката им до 2020 година, когато тя отдава респект на звездата от „ 17 още веднъж “ на Свети Валентин.

„ Втората година е моят Свети Валентин, само че първата мукато инфлуенсър в Instagram. Честит Св. Валентин на обичания ми “, написа тя в обява в Instagram.

Превъртаме напред до ноември същата година и Пери разкрива, че е задал " въпроса ".

„ Реших да се сгодя. За благополучие, се случи да се срещам с най-великата жена на планетата в този миг “, показа той пред " People ", откакто падна на колене.

Шест месеца по-късно обаче двамата скапаха годежа си.

„ Понякога нещата просто не се получават и това е едно от тях “, сподели Пери в изказване от юни 2021 година „ Пожелавам на Моли всичко най-хубаво. “

фотоси: Getty Images

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР