Звездата от Предателите“ Моли Пиърс сподели ругатнята с осем букви,

...
Звездата от Предателите“ Моли Пиърс сподели ругатнята с осем букви,
Коментари Харесай

Моли от „Предателите“ относно ругатнята с осем букви, която тя нарече Хари Кларк в сблъсък извън камерата

Звездата от „ Предателите “ Моли Пиърс показа ругатнята с осем букви, която тя назова спечелилия Хари Кларк в конфликт отвън камерата. Моделът с увреждания и деятелят призна, че е била толкоз ядосана от измамата му, че не можела да си държи езика, когато се изправили лице в лице.

Говорейки в нашия подкаст Invite Only, Моли сподели: „ Хари влиза и аз аз като " Не ". Просто го нарекох по име… Мога ли да се закълна? Просто си споделих: „ Ти си г***** “. След това го прегърнах. ” Тя упорства, че в този момент двамата са се помирили и той не й дължи нищо.

Месеци по-късно, когато шоуто се излъчи, Моли се оказа в центъра на реакцията на обществените медии, защото беше ориентирана към тролове. Злоупотребата, която получи, беше толкоз жестока, че тя напусна X изцяло. И тя има вяра, че феновете биха я намразили без значение от всичко. Моли сподели: „ Очевидно хората са смутени от резултата, само че по мое почтено мнение мисля, че без значение какво направих онази вечер, хората щяха да бъдат смутени, защот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР