Звездата от Peep Show Софи Уинкълман разкри типично замисления“ съвет,

...
Звездата от Peep Show Софи Уинкълман разкри типично замисления“ съвет,
Коментари Харесай

Уместният съвет на кралица Елизабет към братовчед на крал Чарлз след опустошителна автомобилна катастрофа

Звездата от Peep Show Софи Уинкълман разкри „ типично замисления “ съвет, даден й от починалата кралица след ужасна злополука, предиздвикала я да повярва, че е " липсващ ".

Актрисата, която е омъжена за лорд Фредерик Уиндзор, втори братовчед на крал Чарлз и 53-ти по линия на трона, разкри по какъв начин е била подкрепена от монарха, откакто си е счупила гърба в автомобилна злополука и се опасяваше, че ще бъде парализирана.

Докато пътуваше от работа на снимачна площадка през ноември 2017 година, колата, в която беше, беше забъркана в злополука, в която актрисата, наричана още лейди Фредерик Уиндзор, в капан в обърнатата руина, сигурна, че ще почине.

„ Предположих, че съм изчезнала “, сподели тя в изявление. „ Просто изпадаш в необичайно неромантичен режим на мислене,„ Добре, това са последните ми няколко минути. Трябва да направя нещо практично. “ Затова си мислех неща като: „ Дано родителите ми останат здрави, с цел да оказват помощ на Фреди да се грижи за децата, нека срещне някой хубав… “ “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР