Звездата от Пътят на честта Ивайло Захариев се е решил

...
Звездата от Пътят на честта Ивайло Захариев се е решил
Коментари Харесай

Звезда от Пътят на честта се жени, вижте първи СНИМКИ от п...

Звездата от " Пътят на достойнството " Ивайло Захариев се е решил на сериозната стъпка да мине под венчило за повторно. Той ще се врече във честност на половинката си Станислава.

Сватбеното празненство е след броени часове, а нежната му половинка сподели в какъв смокинг ще бъде облечен той, както и какви халки ще си разменят в символ на любов и честност.



Бракът е втори и за двамата. Ивайло дълги години бе женен за Миряна Георгиева, от която има две деца. По-малкият му наследник на 15 септември бе първолак. Любимата му русокоска Станислава също има дете от предходна връзка и тримата ще бъдат шафери на церемонията.



Хитовият артист отхвърля Станислава да е мотив за развода му с Миряна. С нея се срещнал преди повече от 10 години в протестанска черква, а през 2012 година си споделиха " Да ". Церемонията се организира напълно в протестантските обичаи. Двамата не бяха имали интимни връзки до първата си брачна нощ.

На първата му женитба доста малко негови сътрудници го почетоха, до момента в който в този момент за тържество се готвили огромна част от звездите на " Пътят на достойнството ", " Под прикритие " и от театралната сцена, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР