Звездата от Пътят на честта благодари на колегите си за

...
Звездата от Пътят на честта благодари на колегите си за
Коментари Харесай

Силвия Петкова се сбогува със сцената

Звездата от " Пътят на достойнството " благодари на сътрудниците си за хубавото време дружно, в сериала влиза Дария Митушева

Актрисата Силвия Петкова, която напоследък е доста известна с играта си в сериала " Пътят на достойнството ", очевидно е решила да завърши уговорките си в " Театър София ". Тя загатна за това в обществените мрежи с мисъл на Жан-Люк Годар:

" Зад театъра стои животът, а зад живота стои театърът " и добави: " Благодаря ви, другари за всичко ".

На фрагмента е с сътрудниците си Неда Спасова, Симона Халачева, които се снимаха в различен сериал на Нова - " Откраднат живот ", артистът Росен Белов и режисьора Калин Ангелов.
Снимката евентуално е от подготовките на новия спектакъла " Цветята " от Теодора Иванова-Додо, който приготвят в театъра. Силвия Петкова трябваше да взе участие в постановката. Актрисата, която постоянно е толкоз същинска и завладяваща, във всяка героиня, в която се превъплъщава, към този момент ще се изявява от дребния екран като Кера от " Пътят на достойнството ".

В " Театър София " тя направи отлична роля в постановката " Съгласие ", която за жалост към този момент не се играе. Друга доста готина актриса, също позната от " Откраднат живот " - Дария Митушева влиза в състава на втория сезон на " Пътят на достойнството ". Тя разказа работата си по този начин:

" Когато трите летни месеца се трансфорат в 40 отдадени епизода. А, от през днешния ден и с моето изключително наличие. Изследване, което съм щастлива, че ми се случи. Благодаря ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР