Звездата от първия сезон на Биг брадър“ Гроши на няколко

...
Звездата от първия сезон на Биг брадър“ Гроши на няколко
Коментари Харесай

Гроши разказвал, че ще се самоубие

Звездата от първия сезон на „ Биг брат “ Гроши на няколко пъти казвал за самоубийство , само че хора към него не вярвали, че ще постави завършек на живота си.
„ Сега ще се прострелям в черепа! Сбогом! “ и „ Малко остана “ написал Светлан Шевров дни преди да постави завършек на живота си. В неделя сутринта близки до мъжа разкриха, че е умрял, което шокира мнозина хора в обкръжението му.

По неофициална информация през последните месеци Гроши бил в меланхолия и положението му на моменти се влошавало. Това евентуално изяснява и част от изявленията му в обществените мрежи, които са доста мрачни. 

„ Когато гибелта за мен пристигна, попитах няма ли по-грозна от теб да ме вземе? Мислех, че иска ми се размине. Тя ми отговори: Грозна гибел няма! “, „ Проблеми нямат единствено мъртвите! Единственият им проблем е, че ги натиснала два кубика пръст и живите единствено повтарят: Лека им пръст! “, „ Макар че към този момент нямам черен дроб и съвсем изкопан е моят гроб “ и „ Все киден се живее! Един път се умира! Искам да умра като дядо ми в съня си, не като пасажерите в рейса, крещейки от боязън и смут “ са част от нещата, които Гроши е писал през последните месеци.

51-годишният Светлан Шевров стартира звездния си път със скандал. Той стана първият изпъден от родното издание на реалити шоуто „ Биг брат " тъй като с авера му Найден се напиха и изпотрошиха къщата. Заради първия сходен случай в историята на родните риалити излъчвания беше извършен народен референдум в ефир дали двамата вандали да продължат присъединяване си. Това се случи през далечната към този момент 2004 година. Зрителите бяха безкомпромисни и ги изгониха. До последно Гроши бил прецизен служащ в завод за мебели . Мъжът бил занаятчия на чука и четката, като самичък се хвалеше в обществените мрежи с впечатляващите си произведения от дърво. Колегите му разказваха, че на работа е доста съзнателен и въобще не се държи като известен човек.

Самият брат избра още преди години да загърби всичко светско и да живее като естествен човек в пазарджишкото село Костандово. Преди време получи покана още веднъж да взе участие в „ Биг брат “ дружно с приятеля си Найден, само че отхвърля. Не се блазнел нито от пари, нито от концепцията още веднъж цяла България да го гледа какво прави непрекъснато. Найден тогава влезе в къщата, само че нямаше нищо общо е дивото момче от предишното беше надалеч по-спокоен и тъжеше за детето си, което го чакаше на открито.
Именно Найден беше един от първите, които пуснаха жалейка за умрелия си другар. „ Лек път! Пак ще повилнеем в миналото. Съжалявам... “, написа Найден.

„ Искам да те запомня подобен, Светлан Шевров-Гроши!!!!! Почивай в мир “, написа и готвачът Лео Бианки, като пусна усмихната фотография на умрелия.
„ Почивай в мир, братле! И в идващия живот - в никакъв, но никога не го прави още веднъж ! “, разгласява артистът Светозар Христов, който беше открит от Слави Трифонов и изпя мегахита „ Торбалан кючек “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР