Звездата от Откраднат живот“ Наум Шопов подкрепи Сами Хосни в

...
Звездата от Откраднат живот“ Наум Шопов подкрепи Сами Хосни в
Коментари Харесай

И Наум Шопов скочи в защита на Сами Хосни срещу „чая за разстройство“ на Джулката

Звездата от „ Откраднат живот “ Наум Шопов поддържа Сами Хосни в разправията сред фитнес инструктора, Джулиана Гани и мъжа й.

" Само по този начин, братле ",  написа Шопов, когато Хосни разгласи, че хората не би трябвало да слушат инфлуенсъри, които продават „ чай за разстройство “, и разясни, че в случай че има някакви проблеми с черния дроб, би трябвало да отиде на доктор, а не да прави „ детокс “. " Чай, пристягащи колани за стомах... Бързият начин… единствено по клавиатурата “ сподели Наум Шопов.

До огромния скандал сред Хосни и Гани се стигна, откакто фитнес инструкторът пусна клип, в който опровергава изказванията й за рекламирания от нея артикул.

Сами споделя, че " няма чай, който да стопи непотребните мазнини ". Той споделя, че има един метод да се стопят мазнините, а това става единствено с калолиен недостиг, добавя още Хоссни.

" Ядеш по-малко, изразходваш повече и тялото се освобождава от непотребните мазнини ". Инструкторът споделя, че за следващ път е попаднал на видео, което подвеждало хората да си купуват артикули, които вълшебен ще ги трансформират. " Дразня се, когато хора с доста почитатели в Инстаграм дават неприятен образец ", споделя Сами, визирайки Джулиана.

Сами споделя, че би трябвало да помогнем на хората, които са обезверени, че не могат да отслабнат. Да им бъде обяснено, че свалянето на килограми става посредством калориен недостиг, акцентира още Хоссни.

" Да пиеш нещо с цел да отслабнеш, е като да харчиш с цел да спестиш. Искате да отслабнете? Можете да го извършите гратис, като намалите калорийния си банкет ", написа към видеото си с реакцията Сами Хосни, който е безапелационен, че отслабването става с придвижване и понижен банкет на калории. Под видеото е цялостно с десетки мнения, подкрепящи тезата на Сами Хоссни.

Половинката на Джулката  обаче не му остана задължен и твърди,  че ще му се постанова да потвърждава думите си в съда. Мъжът на Джулиана Гани написа:

„ Преди доста се палих на такива смехории, само че в този момент осъзнах, че всеки втори огладнял и жаден за популярност завързак би бил подготвен на всичко, даже да се злепостави, единствено и единствено да се включи в някоя с мен и брачната половинка ми. Такива хора би трябвало да бъдат наказвани. Каква е тази завист? Напоследък извозвам най-вече време с юристите си и този човек не знае какво го чака и какви неща ще му се наложи да потвърждава “,  ядосва се мъжът на Джулиана, представен от „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР