Звездата от Острова на любовта Луис Морисън е бил захвърлен

...
Звездата от Острова на любовта Луис Морисън е бил захвърлен
Коментари Харесай

Звездата от Острова на любовта Луис Морисън е зарязан от тайна приятелка след ранно напускане на вилата на All Stars

Звездата от Острова на любовта Луис Морисън е бил пренебрегнат от тайната си другарка, откакто той беше първият, който напусна версията на шоуто All Stars.

29-годишната риалити звезда беше принудена да напусне по-рано в шоуто на ITV2 дружно с Деми Джоунс по-рано тази седмица и, макар че показа буйна целувка с нея, наподобява също имаше някой, който го чакаше на открито. Съобщава се, че Луис се е срещал със самотна майка, която е срещнал при започване на предходната година, преди да се завърне във вилата си.

Източници допускат, че Луис е съумял да резервира тази връзка скрита, като я е призовал да „ се преструва, че играе във филм ". За да избегне повдигането на паники, Луис е решил да резервира всичко в тишина, с цел да може да се върне в шоуто свободно. Беше обявено също, че Луис е стигнал до такава степен, че да запознае щерка си Виена с тайната си обич.

Въпреки това, до момента в който Луис се наслаждаваше на времето си на Острова на любовта, тайната му другарка не беше толкоз впечатлена, ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР