Звездата от Острова на любовта Ейми Харт е готова да

...
Звездата от Острова на любовта Ейми Харт е готова да
Коментари Харесай

Ейми Харт от Острова на любовта измива мръсотията на плановете си за сватба и тематично кокошкарство

Звездата от Острова на любовта Ейми Харт е подготвена да се омъжи за бъдещия брачен партньор Сам Рейсън, откакто той падна на едно коляно последно година.

Но вместо единствено един брачен ден, влюбената двойка възнамерява „ четиридневна приказност “ в Испания, с цел да означи събитието – и техният едногодишен наследник Стенли също ще бъде огромна част от церемонията.

Разпръсквайки мръсотията на идната им женитба, Ейми показа, че тя и софтуерният бизнесмен Сам, на 33 година, „ нямат самообладание “ за сватбата и „ провеждат празненство край басейна и барбекю също ”. Причината да изберат Испания като място за огромния си ден е, че родителите на Ейми имат ваканционна къща там.

Въпреки че към този момент отпътуват в чужбина за сватбата, двойката възнамерява меден месец в Лас Вегас, откакто сподели „ да “ и към този момент са резервирали полети, само че към момента би трябвало да подредят хотел. Ейми разкри: „ Има няколко неща, които бихме желали да създадем, в това число празненство край басейна и конна разходка по изгрев слънце и ще бъдем единствено Сам и аз....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР