Звездата от OnlyFans и готина фенка на Челси - Астрид

...
Звездата от OnlyFans и готина фенка на Челси - Астрид
Коментари Харесай

Астрид Ует: От козметичен салон стигнах до топ 10 в OnlyFans

Звездата от OnlyFans и готина фенка на Челси - Астрид Ует, споделя за живота си преди да се снабди със популярност и какво е в този момент, когато е известна в обществените мрежи. В наши дни Астрид Ует е прочут инфлуенсър и звезда на OnlyFans с милиони почитатели в обществените медии.

Но не беше толкоз от дълго време, когато Астрид, която в този момент е един от най-хубавите участници в OnlyFans в Обединеното кралство, работеше в елементарен салон за хубост в Портсмут и не печелеше никакви пари, откакто Covid изпрати промишлеността на колене.

Като волнонаемен служащ единствено за къс интервал от време преди пандемията, 21-годишната кокона не отговаряла на изискванията за държавни дотации - по тази причина вместо това се обърнала към OnlyFans.

След като основала акаунта си на смешка с приятеля си, с който живеела в общо жилище с още четирима души, тя почнала да се отнася по-сериозно към него.



Останалото, както се споделя, е история и в този момент Астрид е един от най-хубавите основатели на наличие в OnlyFans в Обединеното кралство. Платформата ѝ е дала опция да навлезе и в други области като бокса и е привлякла вниманието на футболисти в нейните каталози.

И въпреки всичко всичко това може би нямаше да се случи без появяването на Covid и малко шанс в обществените медии.

" Животът ми беше напълно естествен преди OnlyFans ", разкрива Астрид в извънреден диалог с Daily Star Sport.

" Работех в салон за хубост в Портсмут и живеех в общо жилище с още четирима души.

" Имах свое малко кътче от света в дребната си стая и бях изцяло щастлива, прекарвах доста време с приятелите си. Очевидно, когато ковидът удари, салоните бяха едно от първите неща, които затвориха. Бях самонаето лице, само че не задоволително дълго, с цел да получа дотациите от държавното управление, тъй че безусловно не печелех пари. "

Тогава се появява OnlyFans.



Тя продължава: " Вече имах основан акаунт в OnlyFans, тъй като аз и моя другар безусловно го създадохме в спалнята й, казвайки " ще го създадем единствено с цел да забележим ".

" Реших: " Знаеш ли какво, имам акаунт в OnlyFans, тъй че ще стартира да обявявам малко " и той просто избухна!

" Веднага щом започнах да обявявам в обществените мрежи, имах огромен шанс, че всичко мина толкоз добре, тъй като не ми се наложи да се връщам в салона, откакто Covid утихна. "

Може да се каже, че от този момент Астрид не е поглеждала обратно. Сега русата хубавица има над 350 000 почитатели в Instagram, 337 000 в Twitter и близо 250 000 лайкове в OnlyFans.

По личните ѝ сметки тя евентуално е измежду десетте най-хубави създатели от Обединеното кралство в уеб страницата за абонамент, като даже се е нарекла " Футболно момиче №1 на OnlyFans ".

Бързото ѝ издигане до върха докара до интерес от страна на няколко известни лица, в това число и от футболисти.



" Навремето имах няколко сини отметки, споделя Астрид. - Но не мисля, че мога да загатвам имена.

" Имала съм няколко футболисти, да, само че никой от Висшата лига, не мисля. Играчи, които са нещо като от по-ниска лига, само че са също толкоз значими! "

Въпреки известността си в обществените медии и като боксьор, откакто победи Кили Колбран в границите на един рунд при дебюта си предходната година, Астрид остава скромна и прави оценка това, което има.

Това е тематика, която се появява вкупом, когато беседваме с нея, а фенката на Челси изпитва известно обезверение, че профилът ѝ се е издигнал по този метод.

" Не чаках, че ще се разрасне по този метод ", споделя Астрид.



" Не знаех нищо за обществените медии, нямах мениджърска компания или каквато и да е помощ. Просто открих своя личен път. Всичко се случи някак си през нощта.

" Мисля, че това се случи, когато сътворих профила си в Twitter. В Twitter съм единствено от към две години, само че просто се научих по сложния метод и направих всичко сама.

" Не знам дали някой различен е разкрил това, само че аз не правех нищо по-различно от останалите, просто бях един от огромните късметлии, за които това просто потегли.

" Стигнах досега, в който за един месец печелех повече от OnlyFans, в сравнение с в миналото бих спечелила в салона, тъй че си помислих " за какво да се връщам? ".

Запитана какъв брой тъкмо взема от уеб страницата на месец, Астрид не може да ни даде точна цифра. Но ни дава добра визия, като разкрива: " Вероятно съм в първата десетка в страната. "

Не може да се каже по-честно от това.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР