Звездата от Омъжена от пръв поглед“ Пеги Роуз Лорънс сподели

...
Звездата от Омъжена от пръв поглед“ Пеги Роуз Лорънс сподели
Коментари Харесай

Омъжена от пръв поглед Обединеното кралство Пеги Роуз сключи изгодна модна сделка, след като напусна ежедневна работа

Звездата от „ Омъжена от пръв взор “ Пеги Роуз Лорънс показа фантастичната вест, че е напуснала ежедневната си работа, откакто подписа преференциална фешън договорка.

Пеги и „ брачният партньор “ Жорж Бертоно бяха един от сполучливите мачове в шоуто E4. Въпреки сложното им пътешестване, тя и френският персонален треньор останаха двойка, до момента в който други двойки трагично се отхвърлиха от опита и сътрудниците си. Сега 32-годишният сътрудник в Technology Risk махна за довиждане на остарелия си живот, защото подписа петцифрен контракт с женския бранд Girl In The Mirror и се готви да пусне редакцията си.

Пеги има същинска обич към модата и признава, че е опитала с разнообразни стилове през годините. Тя взе участие в „ Женени от пръв взор “, с цел да я откри Единствения, само че в никакъв случай не е очаквала в последна сметка да работи работа, към която е буйна. " Напуснах работа, разбрах, че животът е прекомерно къс, с цел да работиш работа, която не ти харесва. Бях добър в работата си, само че не ми харесваше по този начин, както се насл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР