Звездата от Обща болница“ и бивш съпруг на Ева Лонгория

...
Звездата от Обща болница“ и бивш съпруг на Ева Лонгория
Коментари Харесай

Смърт разтърси звездите

Звездата от " Обща болница “ и някогашен брачен партньор на Ева Лонгория е умрял на 50-годишна възраст, написа Daily Mail.

Това заяви неговият сътрудник Морис Бенард в Инстаграм. Той написа във вторник: " С огромна горест споделяме новината за гибелта на Тайлър Кристофър.

Тайлър умря тази заран след сърдечно заболяване в жилището си в Сан Диего. “

Кристофър беше женен за Ева Лонгория от 2002 до 2004 година " Тайлър беше в действителност надарена персона, която осветяваше екрана във всяка сцена, която изпълняваше и се наслаждаваше да доставя наслада на своите правилни почитатели посредством актьорската си игра “, сподели Бенард в уеб страницата на обществените медии.

" Тайлър беше блага душа и прелестен другар на всички, които го познаваха. “ Бенард написа, че починалият му сътрудник " е бил покровител за по-добро психологично здраве и лекуване на използването на субстанции, който намерено приказва за битките си с биполярна меланхолия и алкохол “, добавяйки, " Ние сме повече от опустошени от загубата на нашия безценен другар и се молим за децата му и татко му.

Представителят на Кристофър Чи Муои Ло също удостовери гибелта на артиста в изказване за CNN.

" Тази вест беше необикновено шокираща и аз съм унищожен от загубата му “, сподели представителят на артиста. " Той беше доста талантлив артист и, което е по-важно, необикновен другар. Сърцето ми е с неговите другари и семейство, които го обичаха толкоз доста.

Актьорът изигра ролята на Николас Касадайн в 1153 епизода на General Hospital от 1996 година до 2016 година За работата си по сериала той завоюва четири дневни номинации за Еми, а през 2016 година завоюва премията за изключителна основна мъжка роля в трагичен сериал.

През последните години артистът беше малтретиран от правни проблеми, свързани с алкохола: той беше задържан преди шест месеца, откакто припадна пийнал на летище в Лос Анджелис, което беше вторият му обществен арест в нетрезво положение за три години.

Кристофър беше открит на пода надълбоко задремал на летище Бърбанк в Лос Анджелис на 26 май, когато полицията беше предизвестена за дремещата звезда от сапунен сериал и го разсъни, съгласно TMZ, представен от " Телеграф ". 

През 2022 година Кристофър се появи в подкаста за психологично здраве State of Mind, с водещия и някогашен сътрудник по актьорския състав в General Hospital Морис Бърнард, прочут още като Сони, съгласно Soaps.

По време на епизода той приказва намерено за пристрастяването си към алкохола и за първото си пиво на девет години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР