Звездата от Матрицата и Адвокат на дявола Киану Рийвс призна,

...
Звездата от Матрицата и Адвокат на дявола Киану Рийвс призна,
Коментари Харесай

Киану Рийвс е крил 30-годишен брак

Звездата от " Матрицата " и " Адвокат на дявола " Киану Рийвс призна, че е публично женен за актрисата Уинона Райдър. Това меко казано изненада милионите му почитатели и ги хвърли в освен това от ужас.

Както се оказа, сватбената гала на Киану Рийвс и Уинона Райдър се състояла през далечната 1992 година на снимачната площадка на кино лентата " Дракула ", режисиран от Франсис Форд Копола., написа zajenata.bg. Според сюжета те били влюбени един в различен и се сгодили.

„ Филмовата “ женитба обаче станала много реалистична. В края на краищата, след привършване на фотосите, режисьорът решил да снима още веднъж сватбената гала. В резултат свещеникът организира същинска гала в Православната черква в Лос Анджелис.
 Киану Рийвс е крил 30-годишен брак

" Имахме сватбена гала с същински свещеници. Уинона споделя, че сме женени. Копола мисли същото. Така че допускам, че пред Бог сме женени " - споделя Киану Рийвс.

Имайте поради, че през 2018 година Уинона Райдър призна, че след този случай тя и Киану в действителност се възприемат като брачен партньор и брачна половинка.
 Киану Рийвс е крил 30-годишен брак

" Кълна се в Бог, че сме женени в действителния живот. За тази сцена Франсис докара същински духовник от Румъния, който извърши всички обичайни обреди, тъй че допускам, че сме женени ", споделя актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР