Звездата от Made in Chelsea Спенсър Матюс и съпругата Вог

...
Звездата от Made in Chelsea Спенсър Матюс и съпругата Вог
Коментари Харесай

Спенсър Матюс и съпругата Вог Уилямс правят огромна крачка в брака си след годината на влакчето

Звездата от Made in Chelsea Спенсър Матюс и брачната половинка Вог Уилямс публично се реалокираха в необикновен нов дом с трите си дребни деца.

Телевизионната звезда, на 35 години, и ирландският модел се ожениха през 2018 година след плевел разказ. Двойката се срещна за първи път през 2017 година, откакто и двамата се появиха в риалити шоуто на Channel 4 The Jump. Двойката споделя три деца - Теодор, 5, Джиджи, 3, и бебето Ото, 19 месеца. Това беше обич от пръв взор за Спенсър, който самоуверено призна привързаността си към Vogue, откакто двамата се вгледаха в очи.

" И още в първия ден, когато се срещнахме, й споделих, че ще се женим ", разкрива Спенсър. " Бях махмурлук и евентуално беше малко прибързано, само че бях прав! " — призна той един път. Сега двойката показа визия за новото си жилище, откакто замени своя Лондон за £6 милиона за първокласен дом в Дъблин за £1,1 милиона. На фотоси, споделени на уеб страницата на The Daily Mail, фамилията може да се види по какъв начин мести мебели в своето жилище.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР