Звездата от Love Island Ейми Харт критикува Шона Филипс за

...
Звездата от Love Island Ейми Харт критикува Шона Филипс за
Коментари Харесай

Ейми Харт критикува Шона Филипс за това, че е казала, че Луис Морисън не трябва да участва в ITV2 Love Island

Звездата от Love Island Ейми Харт подлага на критика Шона Филипс за това, че е споделила, че Луис Морисън не е трябвало да взе участие в All Stars, защото има деца.

Луис стана прочут в първата серия на програмата ITV2 и има шестгодишна щерка на име Виена от Кали Джейн Бийч. Той също има двегодишен наследник на име Ромео от някогашната си другарка Клои Елизабет. Наскоро той беше атакуван от някогашните си, откакто влезе във вилата и съобщи, че най-гордият миг е да стане татко.

Клои твърди, че 29-годишният Луис й дължи хиляди лири прехрана на детето. След недоволствата Шона отиде в колонката си, с цел да каже, че в никакъв случай няма да може да остави щерка си Лучия, с цел да отиде още веднъж в риалити шоуто, защото „ ще й липсва прекомерно доста “. Тя също сложи под подозрение мненията му за това, че е „ горделив татко “.

След като улови вятъра на колоната, Ейми - която посрещна първото си дете с годеника си Сам Рейсън през март предходната година - отговори, като сподели, че не би трябвало да има деца не стопира хорат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР