Звездата от Love Island д-р Алекс Джордж сподели актуализация, след

...
Звездата от Love Island д-р Алекс Джордж сподели актуализация, след
Коментари Харесай

Д-р Алекс Джордж от Love Island публикува актуална информация за здравето, след като беше върнат по спешност в болница

Звездата от Love Island доктор Алекс Джордж показа актуализация, откакто беше върнат по неотложност в болница за повторно.

33-годишният мъж, който стана прочут през 2018 година по време на четвъртата серия на шоуто за запознанства ITV2, прекара дни в болница и отвън нея. По-рано през седмицата той показа селфи в болнична рокля, когато разкри, че тонзилитът му още веднъж е излязъл отвън надзор. Дойде единствено няколко дни откакто напусна болничното заведение поради температура и отичане.

Оттогава Алекс даде спомагателна актуализация, като призна, че „ се усеща повече като себе си “. Той към този момент е вкъщи и показа фотография с обичаното си куче Роло. Риалити звездата сподели: „ Радвам се, че съм си вкъщи и се усещам повече като себе си! Много ми е умерено, просто е толкоз хубаво да се любувам на елементарни неща като дребна разходка с Роло на слънце.

„ Благодаря на всички за поддръжката през последната седмица или по този начин, усещам се доста признателен. А в този момент назад на дивана за малко F1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР