Звездата от Love Island д-р Алекс Джордж разкри, че е

...
Звездата от Love Island д-р Алекс Джордж разкри, че е
Коментари Харесай

Д-р Алекс Джордж от Love Island е приет по спешност в болница, след като болката е станала „прекалено силна“ и разкрива, че „почти е починал“

Звездата от Love Island доктор Алекс Джордж разкри, че е претърпял призрачен Великденски уикенд, откакто е бил откаран по неотложност в болница непоносима болежка.

33-годишният също по този начин разкри, че е „ съвсем починал “ единствено няколко години по-рано и че се е надявал да не се върне толкоз скоро в отделението по незабавна помощ. Алекс продължи да изяснява, че е страдал от тресчица и отичане заради инфектиране на сливиците, което го принуждава да отиде в незабавното поделение.

Похвалявайки личния състав в болница " Сейнт Томас ", че се грижи за него толкоз добре, Алекс разкри, че в този момент се усеща по-добре, до момента в който лежи в болничното легло и на стероиди. След това той благодари на другари и почитатели за всичките им благи известия.

Той написа: „ Значи Великден не мина толкоз добре. Надявах се през днешния ден да направя фотоси за март, само че ето ни. Последните няколко дни Имах тонзилит с температура, само че през вчерашния ден подуването към сливиците ми се побърка и болката беше доста мощна. Надявах се да не се утежни, само че в пол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР