Звездата от Лов на изгодни сделки“ Кристина Треванион разкри, че

...
Звездата от Лов на изгодни сделки“ Кристина Треванион разкри, че
Коментари Харесай

Звездата от „Лов на изгодни сделки“ побърза да отиде в болница, докато споделя здравна информация от леглото

Звездата от „ Лов на преференциални покупко-продажби “ Кристина Треванион разкри, че е била откарана в болница, до момента в който споделя здравна актуализация с почитатели.

Водещият, 42, отиде на страницата си в Instagram, с цел да показа фотография от близко на ръката си, прикрепена към капково устройство. Тя също имаше болничен етикет на китката си. Тя сподели на почитателите: „ Сбогом февруари и почтено отърваване! Неочакван престой в болница означаваше необикновена опция да наваксам с положително четиво.

На фотографията под ръката й беше сложена книга. Тя добави: „ Може да се каже сигурно, че не бях толерантен пациент… само че с помощта на TLC на някои невероятни медицински сестри (знаете кои сте!) в този момент съм още веднъж в положително положение. Вървете в плевел март, вашите по-леки нощи и малко по-дълги дни... Някой различен, който копнее за малко по-топло време?? "

Феновете незабавно се втурнаха към секцията за мнения, с цел да споделят поддръжката си за звездата, като един консуматор написа: „ По дяволите, не звучи занимателно. Дано да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР