Звездата от Лов на изгодни сделки“ Чарлз Хенсън остана бесен,

...
Звездата от Лов на изгодни сделки“ Чарлз Хенсън остана бесен,
Коментари Харесай

Звездата от „Лов на изгодни сделки“ – жертва на кражба, докато критикува „отвратителното“ и „тъжно“ действие

Звездата от „ Лов на преференциални покупко-продажби “ Чарлз Хенсън остана гневен, откакто крадци нахлуха в аукционната му къща в Дербишър и откраднаха предмети, в това число сребро, часовници и бижута.

Полицията беше извикана в постройката на Hansons Auctioneers в Etwall, Derbyshire, в 2:10 ч. сутринта през вчерашния ден [17 април], откакто беше предизвестена за навлизане. Все още информацията за откраднатото остава незнайна, само че четиримата Еднодневният търг на часовници, сребро и бижута, който трябваше да стартира през днешния ден, в този момент е отсрочен за началото на идната седмица.

Говорейки за кражбата, 45-годишният Чарлз, който е най-известен с появяването си на Antiques Road Trip и Flog It!, споделиха, че актът е " ненавиждан " и " печален ". Той сподели: „ Отвратително и тъжно е, че моята комерсиална зала Etwall е била разрушена, само че, за благополучие, настъпи лимитирана неразбория и безпокойствие. Това се дължи на нашата система за сигурност и полицията, които бързо дойдоха на място. “

Той добави към The Sun: „ За страдание в т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР