Звездата от Loose Women Колийн Нолан разкри, че може да

...
Звездата от Loose Women Колийн Нолан разкри, че може да
Коментари Харесай

Колийн Нолан казва, че ще се омъжи за гаджето на Tinder само ако той подпише предбрачен договор - докато разказва за болката от развода

Звездата от Loose Women Колийн Нолан разкри, че може да се омъжи за колегата си Майкъл Джоунс - само че единствено в случай че той подпише предбрачен контракт.

Популярната водеща и колумнист от Mirror, която преди този момент беше омъжена за артиста от EastEnders Шейн Ричи и музиканта Рей Фенсъм, призна, че ги намира за неромантични, само че сподели, че ненавижда толкоз доста финансовите разногласия по време на разводите си, че би в никакъв случай повече да не се слага в това състояние.

58-годишната Колийн изясни: „ Мисля, че Майкъл доста би желал да се ожени в даден миг. Ако означаваше доста за него, може би бих го направил, само че щях да го накарам да подпише страховит огромен лист хартия, преди да го направя, тъй като няма да минавам през това още веднъж.

„ Аз “ разгледах го. 100 %. Оттам се сортира и е насочна точка; никой не мисли, че ще се разделят. Колийн, която беше омъжена за артиста Шейн – бащата на двамата й сина, Шейн младши, на 34 година, и Джейк, на 31 година и второ за музиканта Рей, татко на щерка й Сиа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР