Звездата от Loose Women Карол Макгифин отново влезе в скандала

...
Звездата от Loose Women Карол Макгифин отново влезе в скандала
Коментари Харесай

Карол Макгифин влезе в скандала с Ръсел Бранд, докато той говори за обвиненията в сексуално посегателство

Звездата от Loose Women Карол Макгифин още веднъж влезе в абсурда с Ръсел Бранд, когато приказва за обвиняванията в полово принуждение, повдигнати против него от голям брой дами.

В сряда 48-годишният Бранд беше интервюиран от някогашния водещ на Fox News Тъкър Карлсън и беше запитан за обвиняванията. Комедиантът Бранд ги назова „ доста, доста обидни “. Миналата година Бранд се озова в центъра на многочислени обвинявания в обезчестяване, нахлуване и прочувствено малтретиране, за които се твърди, че са се случили сред 2006 и 2013 година Той към този момент беше разпитан от столичната полиция - предишния месец полицията сподели, че следствията са продължава - само че Бранд поредно отхвърля изказванията.

През септември 63-годишният Макгифин беше подложен на рецензии поради обвиняванията в обществените медии. През този месец тя наподобява хареса туит, който гласи: „ Никога не вярвайте на дами, които нарушават мълчанието си пред медиите вместо пред полицията, обвинявайки мъже в обезчестяване. е почтен до доказване на про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР