Звездата от Кучешката къща“ Лизи Чарнок разказва за сърцераздирателните истории

...
Звездата от Кучешката къща“ Лизи Чарнок разказва за сърцераздирателните истории
Коментари Харесай

„Работя в The Dog House на Channel 4 и това са сърцераздирателните истории, които искам зрителите да знаят“

Звездата от „ Кучешката къща “ Лизи Чарнок споделя за сърцераздирателните истории зад сериала, които карат екипа да обича това, което те го вършат.

Канал 4 сега излъчва петия сезон на The Dog House, като на телевизионния оператор е даден достъп до центъра на Woodgreen от 43 акра в Годманчестър, Кеймбриджшър, с цел да види работата на гледачите на домашни любимци, експертите по образование, ветеринарите и всеотдайни доброволци работят 365 дни в годината, с цел да дадат на нуждаещите се домашни любимци още един късмет за живот.

Съветникът по домашни любимци Лизи, чиято работа е да намира хора за избавяне на домашни любимци, сподели на Mirror за какво екипът е разчувствуван да предложения Канал 4 се връща за друга серия. Тя сподели: „ Мисля, че е в действителност значимо Woodgreen да покаже какво вършим. Спасяването е толкоз огромна област, само че никой в действителност не вижда цялостния обсег на всичко, което се случва от влизането на животните в приюта, цялата работа, която екипите правят, чак до повторното наста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР