Звездата от къщата на ВИП брадър Алфредо Торес и съпругата

...
Звездата от къщата на ВИП брадър Алфредо Торес и съпругата
Коментари Харесай

Скандална мълва: Алфредо Торес закъсал здраво, влязъл във "ВИП Брадър" заради неплатени наеми, крие се от Темида!

Звездата от къщата на „ ВИП брат ” Алфредо Торес и брачната половинка му Генка Иванова Славова-Торес към този момент втора година се укриват от органите на Темида. Срещу тях е заведено правосъдно дело от хазяйката им Венета Пенчева, която претендира да й изплатят над 5000 лв. за неплатени наеми и разходи по населяваното от тях нейно жилище, написа " Уикенд ". Уви, макар че е прочут на цяла България и взе участие в куп тв излъчвания и реклами, Алфредо е неосезаем за правосъдната система и не може да бъде открит, с цел да му се връчи призовка!

През януари 2013 година Венета Пенчева сключила контракт за отдаване чартърен на жилището си в столичния квартал „ Иван Вазов” с двамата съпрузи. Тя въобще не подозирала, че ще си навлече страхотна пакост с кубинеца и жена му, които освен няма да си платят дължимите суми по наема, само че ще натрупат и куп борчове за режийните разноски.

Хазяйката изготвила покана за непринудено осъществяване на отговорностите и харчовете, които двойката е направила, само че това въобще не ги трогнало. С днешна дата фамилия Торес дължи на Венета Пенчева 5500 лв.. Отделно би трябвало да поемат разноските й за юристи и правосъдни такси.

Алфредо и Генка плащали единствено изразходваното електричество, тъй като се тормозили, че в случай че не внесат сумата, ЧЕЗ ще ги изключи, каквито са разпоредбите в електроразпределителното сдружение.

От Определение №213967 от 14 септември 2017 година на Софийски областен съд излиза наяве, че по силата на контракта от януари 2013 година ищцата е отдавала на ответниците апартамент в столичния квартал „ Иван Вазов”, на ул. „ Петко Каравелов”№20 против възнаграждение. След приключване на периода на контракта, страните са постигнали устно съглашение действието на остарелия контракт да продължи до 16 август 2015 година Чрез правосъдна покана госпожа Пенчева е уведомила брачната половинка на кубинеца Генка Торес, че в случай че не изплатят претендираните вземания, ще счита контракта за преустановен. Бившата барманка в „ Кемпински” отказала да одобри поканата – факт, който бил „ запечатан” от наличието на трима очевидци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР