Звездата от Карибски пирати съди бившата си съпруга за 50

...
Звездата от Карибски пирати съди бившата си съпруга за 50
Коментари Харесай

Джони Деп се появи на сцената на рок концерт

Звездата от " Карибски пирати " съди някогашната си брачна половинка за 50 милиона щатски $ и твърди, че тя го клюки, като се дефинира като „ обществена персона, обект на домашно принуждение " в медийна обява. 

Холивудската звезда Джони Деп, който чака решение по делото за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, се появи на сцената на рок концерт в северния британски град Шефилд, съобщи Ройтерс и Нова тв

Изненадващо той се причисли към китариста Джеф Бек за осъществяване на поредност от кавъри на международни шлагери, измежду които Isolation на Джон Ленън. Парче, за което Деп и Бек си партнираха и взаимният им план беше пуснат през 2020 година

Съдебните заседатели във Вирджиния пък преглеждат исковете за клюка, импортирани от Джони Деп и Амбър Хърд. Звездата от " Карибски пирати " съди някогашната си брачна половинка за 50 милиона щатски $ и твърди, че тя го клюки, като се дефинира като „ обществена персона, обект на домашно принуждение " в медийна обява. 

Съдебните заседатели във Вирджиния пък преглеждат исковете за клюка, импортирани от Джони Деп и Амбър Хърд.

Хърд пък заведе контрадело за обезщетение от 100 милиона щатски $, заявявайки, че Деп е навредил на репутацията й, когато негов юрист е нарекъл обвиняванията й " подправени ". В Twitter и Instagram почитателите на Деп споделиха отзиви за театралната му изява в Шефилд. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР