Звездата от Кардашиян е диагностицирана с псориазис през 2011 г.

...
Звездата от Кардашиян е диагностицирана с псориазис през 2011 г.
Коментари Харесай

Не е за завиждане: Страшна болест мъчи Ким Kaрдашиан

Звездата от " Кардашиян " е диагностицирана с псориазис през 2011 година Ким Кардашиян споделя видеоклип, в който демонстрира неотдавнашното " мъчително " обостряне на псориазиса, което е облекчила благодарение на домакински хак.

На 30 януари 43-годишната звезда от " Кардашиян " разгласява видеоклип в историята си в Instagram, на който се вижда, че единият ѝ крайник е почервенял и инфектиран.

" Колко вманиачен е псориазисът ми сега, момчета? Той е по целия ми крайник. Не знам какво се случва. Но би трябвало да схвана това. Това е полуда ", сподели тя, до момента в който камерата се движеше по яркочервения сектор от кожата, покриващ подбедрицата ѝ.

" Няма да неистина, че това е мъчително ", " Не съм сигурна какви са моите задействащи фактори. Не съм трансформирала диетата си. Опитах всичко! Псориазисът е гнусен. "

Псориазисът е положение, при което сектори от кожата се лющят или възпаляват заради свръхактивна имунна система. Според Националния институт по опазване на здравето повода не е изцяло изяснена.

Кардашиян изясни на почитателите си, че псориазисът ѝ, който ѝ е диагностициран през 2011 година, в началото е засегнал единствено едно " леке " на долната част на крайници ѝ, само че в този момент " се спуска надолу по крайници, нагоре по крайници и по цялото бедро ".

Автор: today.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР