Звездата от Женени от пръв поглед“ Лора Вон разкри, че

...
Звездата от Женени от пръв поглед“ Лора Вон разкри, че
Коментари Харесай

E4 Звездата от „Женени от пръв поглед“, наречена „златотърсачка“, казва, че „животът не може да се върне към нормалното“

Звездата от „ Женени от пръв взор “ Лора Вон разкри, че животът й в никакъв случай няма да се върне към естественото, откакто се появи в шоуто E4.

34-годишната звезда, която беше съчетана и омъжена за треньора по тенис Артър Поремба, беше сюрпризирана, откакто феновете се насочиха към приятелите й, които се появиха в шоуто, с цел да я поддържат. Финансовият управител, роден в Хемпшир, се облегна на приятелите си Кам и Лучия за насоки, до момента в който опитът наближаваше към края. И беше ясно, че нито един от приятелите не счита, че Артър е задоволително добър за Лора, която преди този момент е минала през трогателен бракоразвод, преди да се причисли към шоуто.

Говорейки с The Sun: „ Чувствам се малко омекотен откакто шоуто завърши. “ След това тя призна, че " животът не може да се върне към естественото " след неотдавна прегърналата й популярност. Риалити звездата неотдавна беше забелязана да купонясва с голям брой звезди, в това число звездата на Love Island Томи Фюри.

Приятелите на Лора бя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР