Звездата от Игра на тронове Софи Търнър ще изиграе главната

...
Звездата от Игра на тронове Софи Търнър ще изиграе главната
Коментари Харесай

Звезда от Игра на тронове ще играе известната крадла Кръстницата

Звездата от " Игра на тронове " Софи Търнър ще изиграе основната роля в нова 6-серийна драма на ITV, оповестява „ Deadline “.

Известна най-много с ролята на Санса Старк във фентъзи епичния сериал " Игра на тронове ", в този момент актрисата ще взе участие в престъпния сериал " Джоан ", написан от Анна Саймън. В сериала Търнър ще се завърне в Лондон, с цел да снима поредицата, защото сега живее в Съединени американски щати със брачна половинка си Джо Джонас и двете им деца, написа БГНЕС.

Действието в " Джоан " се развива в Лондон през 80-те години на предишния век и наблюдава Търнър в ролята на престъпничката Джоан Ханингтън и подземните подвизи, които ѝ печелят прякора " Кръстницата ". Саймън написа сюжета, въодушевена от записките на Ханингтън " Аз съм това, което съм: същинската история на най-известната английска крадла на бижута ", издадени през 2002 година

" Толкова съм разчувствана да пренеса на екран завладяващата житейска история на Ханингтън в „ Джоан ", споделя номинираната за премия " Еми " Софи Търнър за присъединяване си в биографичния филм за крадлата на диаманти.

Sophie Turner to star as jewel thief Joan Hannington - 'one of the most notorious figures in the criminal London underworld'
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)

Сериалът изследва отчаянието на Ханингтън да откри салдото сред незаконния си живот като една от най-известните престъпнички в Лондон и опитите да си върне щерка си от обществените служби.

Драмата в шест серии стартира с Ханингтън в двадесетте ѝ години, хваната в клопката на ужасяващ брак с принудител. Сериалът наблюдава пътя на Ханингтън, откакто брачният партньор ѝ я изоставя и тя се обръща към престъпността, с цел да сътвори по-добър живот за себе си и щерка си. С течение на времето тя се трансформира в сполучлив апаш на бижута и един от най-страховитите нарушители в лондонското метро. Необичаен метод към престъпния род, сериалът показва престъпничката в по-човешка светлина, като феновете наблюдават същинската история на една обезверена майка, която просто се пробва да обезпечи по-добър живот на щерка си.

Снимките ще се проведат в Лондон и ще стартират напролет на идната година. Британският режисьор Ричард Лакстън ще режисира Софи Търнър в новата ѝ роля на Джоан Ханингтън. Той е най-известен с телевизионния минисериал от 2022 година " Крадецът, жена му и кануто ".

Все още не са оповестени други имена и не е ясно какви други герои ще бъдат свързани с крадлата на бижута Джоан.

Макар че фотосите са планувани да стартират тази пролет, към момента не е избрана премиерна дата. Въпреки това, въз основа на графика на фотосите, „ Джоан “ евентуално ще излезе на екран в края на 2023 година или началото на 2024 година Филмът ще бъде наличен за гратис гледане в платформата за стрийминг на ITV, ITVX.

Освен с ролята си в " Игра на тронове " Търнър е известна с ролята си на Джийн Грей във франчайза „ X-Мен “ на Fox и Маргарет Ратлиф в " Стълбището ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР