Звездата от Игра на тронове Софи Търнър и съпругът ѝ

...
Звездата от Игра на тронове Софи Търнър и съпругът ѝ
Коментари Харесай

Софи Търнър и Джо Джонас на меден месец на Малдивите

Звездата от " Игра на тронове " Софи Търнър и брачният партньор ѝ - американският артист и артист Джо Джонас споделиха фотоси от медения си месец на Малдивите. Снимките са от първокласния курорт Soneva Fushi на малдивския Баа Атол, показва Business Insider. 

Изданието отбелязва, че двойката споделя фотоси в Instagram с общия хаштаг  " discoversoneva ", поради което вероятно е получила отстъпка в подмяна. Това е онлайн рекламата на дестинацията пред нейните почитатели. Общо Търнър и Джонас са следвани от 26 млн. почитатели в Instagram. 

Soneva Fushi е един от най-луксозните комплекси на Малдивите, нощувката в една вила там стартира от 1597 $ и се повишава, достигайки 31 730 $ за наемането на частната резиденция от 9 стаи Private Reserve. 

Гостите на Soneva Fushi имат опция да тестват разнообразни атракции, които Малдивите оферират, измежду които гмуркане със скатови риби, круизи с делфини по залез слънце и наблюдаване на звездното небе с телескоп-произведение на изкуството, който е благосъстоятелност на курортния комплекс. 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР