Звездата от Игра на тронове и рокаджия Уилко Джонсън почина

...
Звездата от Игра на тронове и рокаджия Уилко Джонсън почина
Коментари Харесай

Отиде си сър Илин Пейн от Игра на тронове

Звездата от " Игра на тронове " и рокаджия Уилко Джонсън умря на 75-годишна възраст

Джонсън бе диагностициран с рак на панкреаса през 2013 година и отхвърли да се подложи на химиотерапия. По тази причина лекарите му даваха едвам 10 месеца живот. Талантливата звезда опроверга песимистичната прогноза и живя още девет години. Издъхнал е в дома си, съобщи.

В изказване от групата му се споделя: „ Това е известието, което в никакъв случай не сме желали да публикуваме. Сега го вършим с тежест в сърцето: Уилко Джонсън умря в дома си в понеделник, 21 ноември. Благодарим ви, че почитате уединението на фамилията в този доста печален миг. Почивай в мир, Уилко Джонсън ".

Музикантът Уилко Джонсън игра палача Илин Пейн в продължение на два сезона от „ Игра на тронове “, преди той и персонажът да изчезнат от сериала на HBO. Това се случи точно поради влошеното здраве на Джонсън.

Джонсън беше прочут с неповторимия си, накъсан жанр на китара. Научи се да свири с дясната си ръка, макар че е левичар. Твореше с " Dr. Feelgood " в средата на 70-те години на предишния век.

Джонсън, който живее в родния си окръг Есекс, остава вдовец, откакто брачната половинка му Ирен губи борбата с рака през 2004 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР