Звездата от “Игра на тронове Емили Кларк издаде подробности от

...
Звездата от “Игра на тронове Емили Кларк издаде подробности от
Коментари Харесай

Денерис Таргариен и Джон Сноу ще имат „епична“ връзка

Звездата от “Игра на тронове ” Емили Кларк издаде детайлности от последния сезон на дълго упования сериал. 32-годишната актрисата съобщи, че героинята й Денерис Таргариен и Джон Сноу ще имат „ епична “ връзка във финалните шест епизода на сагата.

Майката на драконите, както е известна още героинята на Кларк, се събра с Краля на севера в края на седмия сезон на сериала, без и двамата герои да осъзнават, че имат роднинска връзка и в действителност са вуйна и племенник. Британската звезда очаквала с неспокойствие сюжета на осмия сезон, с цел да разбере какво в действителност ще се случи с героите.

„ Изпратиха ми сюжета и го прочетох още същия следобяд. След това просто излязох от у дома и обикалях напразно Лондон в продължение на три часа, тъй като беше толкоз епично “, споделя Кларк.

„ Героинята ми има най-съвременната връзка в сериала. Те са толкоз необикновено идентични, толкоз доста неща ги свързват. Той носи със себе си честност, която тя не е изпитвала досега. Затова мисля, че това е една забавна връзка “, добавя актрисата.

Звездата признава, че „ постоянно “ се тормози, че ще разочарова почитателите си с неочакваните обрати в сериала, само че е наясно, че не може всички да са щастливи.

„ Искаш всички да са удовлетворени. Но във финалния сезон на всяко шоу не има много разочаровани хора, ще има разногласия сред другари и въпроси „ Ти на коя страна си? “, акцентира актрисата. Кларк обаче е безапелационна, че е „ значимо “ шоуто да завърши до момента в който ползата към него е извънредно висок и то е на върха. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР