Звездата от Hollyoaks Сара Джейн Дън направи шокиращи твърдения, че

...
Звездата от Hollyoaks Сара Джейн Дън направи шокиращи твърдения, че
Коментари Харесай

Сара Джейн Дън от Hollyoaks прави шокиращи нови твърдения за лечение по време на снимките на сапунка

Звездата от Hollyoaks Сара Джейн Дън направи шокиращи изказвания, че е била „ сексуализирана “ и „ манипулирана “, когато към момента е била на сапунка.

42-годишният артист е най-известен с това, че изигра Манди Ричардсън в дългогодишната сапунка повече от две десетилетия преди напускането й през 2021 година Тя получи ултиматум от шефовете на Hollyoaks, когато те настояха тя да затвори своя профил в OnlyFans, като сподели, че пикантните й фотоси не са положителни за гласност.

Тя отхвърли да закрие страницата си, като звездата неотдавна разкри, че счита, че знае кой от сътрудниците й от Hollyoaks е подал публична тъжба по отношение на нейния акаунт в уеб страницата, основан на абонамент за възрастни. Героят на Сара се появи за първи път в Hollyoaks през 1996 година и напусна шоуто, когато Манди ненадейно отпътува за Ел Ей.

Сара беше открита за кариерата си в OnlyFans и какво докара до напускането й от сапунката. И в този момент тя разкри, че е била „ сексуализирана “, до момента в който е работила като актриса, само че „ не й е било поз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР