Звездата от Hollyoaks Али Бастиан казва, че е преживяла година

...
Звездата от Hollyoaks Али Бастиан казва, че е преживяла година
Коментари Харесай

Звездата от Hollyoaks и Strictly Али Бастиан наруши мълчанието си за своята „година на скръб“

Звездата от Hollyoaks Али Бастиан споделя, че е претърпяла „ година на тъга “, откакто един от най-близките й другари умря.

41-годишната актриса - която играеше Бека Дийн в Hollyoaks от 2001 до 2007 година и беше играч в Strictly Come Dancing през 2009 година - беше унищожена по-рано тази година, когато нейният другар Лу умря единствено седмица откакто Али роди на второто си дете. Тогава унищожената звезда се обърна към обществените медии, с цел да изясни какъв брой е съкрушена от гибелта на приятеля си.

Сега, когато годината е към своя край, Али се замисля за последните 12 месеца и споделя че загубата на приятеля й към момента е в съзнанието й. Тя се обърна към обществените медии в сряда, с цел да подчертае обстоятелството, че към момента се оправя със скръбта си и възприятията на горест, които са в нея.

Али изясни, че желае да живее по-„ достоверно “ и одобри обстоятелството, че в следствие ще би трябвало да се изправи против възприятията си. Телевизионната звезда отиде в Instagram и показа фотография, на която гледа непосредствено към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР