Звездата от холивудската поредица Спасители на плажа“ и бивш модел

...
Звездата от холивудската поредица Спасители на плажа“ и бивш модел
Коментари Харесай

Памела Андерсън: Щях да направя по-добра сделка за...

Звездата от холивудската поредност „ Спасители на плажа “ и някогашен модел на „ Плейбой “ Памела Андеросън съобщи, че би постигналa по-добра договорка за Брекзит от „ глупавото съглашение “ на английския министър-председател Тереза Мей. „ Сделката, препоръчана от Тереза Мей, не предлага опция. Казах на смешка, че съм уверена, че ще съумея да реализира по-добри условия от това неуместно съглашение. Преговарям с Холивуд в продължение на десетилетия. Също по този начин бих се справила с основния договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние “, сподели Андерсън.

Тя счита, че Европейски Съюз би трябвало да бъде „ подробно и главно реформиран “, добавяйки, че „ в действителност ще поддържа Обединеното кралство в опитите да сътвори различна Европа “. Връщането към националистически трендове не е опция. Единственият път към свободата е общата битка на непривилегированите, която включва и задграничните служащи, добави Андерсън.

Това не са първите политически изказвания на Памела Андерсън, написа диспути.бг. Преди миналогодишните президентски избори във Франция тя обществено поддържа левия претендент Жан-Люк Маланшон, а във връзка със случая с създателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асанж съобщи, че Тереза Мей е „ най-лошия министър председател в историята “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР