Звездата от хитовия сериал Сексът и градът Крис Нот беше

...
Звездата от хитовия сериал Сексът и градът Крис Нот беше
Коментари Харесай

Сексскандал със звездата от Сексът и градът Крис Нот

Звездата от хитовия сериал " Сексът и градът " Крис Нот беше отхвърлен от тв поредицата " Закрилникът " поради обвиняванията в полово принуждение против него, заяви " Холивуд Рипортър ", като се базира на изказване на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад плана на телевизия CBS.

" Крис Нот към този момент няма да се снима в нови епизоди на сериала " Закрилникът ", заповедта влиза в действие неотложно ", цитира изданието взаимно изказване на двете компании. В него се прецизира, че артистът ще се появи в още един епизод, който към този момент е финализиран.

Решението за премахване на Крис Нот идва четири дни откакто изданието заяви за обвиняванията, отправени против него от две дами. Те настояват, че артистът е направил полово посягане върху тях - в единия случай в Лос Анджелис през 2004 година, а във втория - в Ню Йорк през 2015 година

Самият Крис Нот отхвърля обвиняванията.

В " Закрилникът " той играе ролята на някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ. Най-голяма известност обаче получава с ролята на Тузаря в " Сексът и градът ", както и в сериала " Закон и ред ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР