Звездата от хитовия мюзикъл Коса“ загина при катастрофа с мотоциклет

...
Звездата от хитовия мюзикъл Коса“ загина при катастрофа с мотоциклет
Коментари Харесай

Звездата от мюзикъла Коса Трийт Уилямс загина при катастрофа с мотоциклет

Звездата от хитовия мюзикъл „ Коса “ почина при злополука с мотоциклет във Върмонт, заяви „ Сън “.

Уилямс добива международна популярност с ролята си на Джордж Бъргър в " Коса " по хитовия бродуейски мюзикъл през 1979 година За тази роля получава първата си номинация за " Златен глобус ".

„ Трийт Уилямс умря на 71-годишна възраст, откакто е взел участие в злополука с мотоциклет във Върмонт “, заяви сътрудникът му от 15 години Бари Макферсън пред „ Пипъл “. " Той е умрял осъществяване на маневра, откакто кола е препречила пътя му ", сподели Макферсън пред изданието. " Просто съм унищожен. Той беше най-милият човек. Беше толкоз надарен. Той беше артистът на актьорите. Режисьорите го обичаха. Той беше сърцето на Холивуд от края на 70-те години на предишния век ", продължи Макферсън.

" Той се гордееше с представянето си тази година. Беше толкоз благополучен от работата, която му осигурих. Имаше уравновесена кариера ", приключи сътрудникът.

Уилямс е трябвало да бъде превозен със аероплан след злополуката, която се е случила в понеделник към 17:00 ч. локално време.

Длъжностните лица във Върмонт считат, че лидерът на участвалия в злополуката автомобил не е видял Уилямс с мотоциклета му. Щатската полиция на Върмонт съобщи, че той е получил леки пострадвания, а Уилямс е разгласен за мъртъв в болничното заведение.

В известие, потвърждаващо нещастието, силите на реда пишат: " Катастрофата е станала към 16:53 ч. в понеделник на път 30 във Върмонт, северно от Morse Hill Road, когато движеща се на юг 2008 Honda Element се е пробвала да завие наляво към паркинг. Първоначалното следствие демонстрира, че колата е спряла, подала е сигнал за ляв завой и по-късно се е завъртяла по пътя на движещия се в северна посока мотоциклет Honda VT700c от 1986 година, ръководен от Уилямс. " Те прибавят: " Уилямс не е съумял да избегне конфликта и е изхвърчал от мотоциклета си. Той е получил сериозни пострадвания и е превозен със аероплан до Медицинския център в Олбани, Ню Йорк, където е разгласен за мъртъв. "

Филмовата кариера на Уилямс стартира в средата на 70-те години на предишния век, когато дебютира в " Смъртоносен съперник ". През 1979 година получава ролята на Джордж Бъргър в " Коса " по хитовия бродуейски мюзикъл. За тази роля получава първата си номинация за " Златен глобус ". По време на кариерата си Уилямс взе участие в няколко кино лентата на Стивън Спилбърг, сред които " 1941 “. По-късно в кариерата си се причислява към актьорския състав на сериала „ Everwood “ по The WB в ролята на доктор Андрю " Анди " Браун. Остава в сериала през всичките четири сезона и печели номинация за премията SAG. Сред другите му телевизионни участия са в сериала " Синя кръв ", лентата " Нощна промяна " и " Бреговете на Чесапийк ".

Уилямс оставя брачна половинка и две деца.

В изказване за „ Дедлайн “, в което се оповестява за кончината му, фамилията му споделя: " Трийт беше изпълнен с обич към фамилията си, към живота и към работата си, и в действителност беше на върха на във всичко това... На всички негови почитатели, апелирам, знайте, че Трийт ценеше всички вас и апелирам, продължавайте да го пазите в сърцата и молитвите си. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР