Звездата от хитовата лента Коса“ Трийт Уилямс загина при катастрофа

...
Звездата от хитовата лента Коса“ Трийт Уилямс загина при катастрофа
Коментари Харесай

Почина Трийт Уилямс - звездата от мюзикъла „Коса“

Звездата от хитовата лента „ Коса “ Трийт Уилямс почина при злополука с мотоциклет във Върмонт, заяви сътрудникът му Бари Макферсън, пишат международните медии. 71-годишният артист се блъснал с мотоциклета си в лек автомобил, препречил пътя му при маневра.
Прочетете още
" Просто съм унищожен. Той беше най-милият човек, артистът на актьорите. Режисьорите го обичаха. Той бе „ сърцето на Холивуд ” от 70-те години на предишния век ", сподели още Макферсън.

Уилямс е трябвало да бъде превозен до болница със аероплан след злополуката, станала в понеделник към 17:00 ч. локално време.

Длъжностните лица във Върмонт считат, че лидерът на участвалия в злополуката автомобил не е видял мотоциклета. Щатската полиция съобщи, че той е получил леки пострадвания, а гибелта на Уилямс е оповестена в болничното заведение.

" Уилямс не е съумял да избегне конфликта и е изхвърчал от мотоциклета си. Получил е сериозни пострадвания и е превозен със аероплан до Медицинския център в Олбани, Ню Йорк, където е разгласен за мъртъв ", оповестяват от полицията.

Филмовата кариера на Уилямс стартира в средата на 70-те години на предишния век, когато дебютира в " Смъртоносен съперник ". През 1979 година получава ролята на Джордж Бъргър в " Коса " на Милош Форман по хитовия бродуейски мюзикъл. За това свое преобразяване получава първата си номинация за " Златен глобус ".

Уилямс взе участие и в няколко кино лентата на Стивън Спилбърг, сред които " 1941 “. По-късно се причислява към актьорския състав на сериала „ Everwood “ по The WB в ролята на доктор Андрю " Анди " Браун. Остава в сериала през всичките четири сезона и печели номинация за премията SAG.

Сред останалите му функции в сериали са тези в " Синя кръв ", " Нощна промяна " и " Бреговете на Чесапийк ".

Уилямс е женен и има две деца. В изказване за „ Дедлайн “, в което се оповестява за кончината му, фамилията му споделя: " Трийт беше изпълнен с обич към фамилията си, към живота и към работата си и в действителност бе на върха... Към всички негови почитатели: Знайте, че Трийт ценеше всички вас и молим, продължавайте да го пазите в сърцата и молитвите си ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР