Звездата от Hairy Bikers Дейв Майърс почина на 66-годишна възраст,

...
Звездата от Hairy Bikers Дейв Майърс почина на 66-годишна възраст,
Коментари Харесай

Послание от седем думи на Дейв Майърс от Hairy Bikers за рака преди преждевременната смърт

Звездата от Hairy Bikers Дейв Майърс умря на 66-годишна възраст, две години откакто разкри, че е бил диагностициран с рак.

Много обичаната звезда умря в сряда вечерта със фамилията и приятелите си до себе си, откакто беше подложен на лекуване от рак през последните няколко години. Телевизионният готвач не посочи какъв вид рак има, откакто разгласи, че е почнал химиотерапия през май 2022 година

Колегата и непосредствен другар Си Кинг сподели, че „ ще му липсва всеки ден, връзката и другарството споделихме повече от половин живот ", когато той разгласи гибелта на Дейв в обществените медии.

" Желая ти божията скорост, братко; ти си и ще останеш фар в този свят. Ще се забележим от другата страна. Обичам те “, добави той в изказване за X, някогашен Twitter.

Той сподели, че е бил до Дейв, когато той се измъкна, дружно с Лили, брачната половинка на Дейв, фамилията му и близкия другар Дейвид, добавяйки в прочувствено изказване: „ Лично аз не съм сигурен, че мога да го обясня с думи за това по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР