Звездата от Hairy Bikers Дейв Майърс е видян да се

...
Звездата от Hairy Bikers Дейв Майърс е видян да се
Коментари Харесай

Трогателната последна публикация в Instagram на Дейв Майърс за поредицата Hairy Bikers, която никога не е предполагал, че ще направи

Звездата от Hairy Bikers Дейв Майърс е забелязан да се гушка до най-хубавия си другар и предан сътрудник Si King в последния си пост в Instagram.

Двойката се виждат със слънце върху лицата и с сложени сенници, с Дейв, стиснал обичаната си каска за мотоциклет. Двамата сплотиха напъните си, с цел да разпространяват последния епизод от техния сериал на BBC - който е по средата на излъчването - сериал, за който Дейв не смяташе, че ще бъде задоволително добър, с цел да го направи.

Си разгласи гибелта на Дейв в обществените медии това сутринта, предизвиквайки изтичане от респект към доста обичания готвач, който е прочут с другите си телевизионни излъчвания със Si, като двойката е известна общо като Hairy Bikers.

Само дни преди този момент двойката беше забелязана дружно в Instagram, призоваващи почитателите да не пропущат последния епизод от техния ефирен сериал. Приятелите изследваха Мърсисайд и The Wirral, за които споделиха, че пазят „ доста детски мемоари “ и за двамата. Hairy Bikers Go West,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР