Звездата от Grand Tour Ричард Хамънд се обърна към преживяването

...
Звездата от Grand Tour Ричард Хамънд се обърна към преживяването
Коментари Харесай

Ричард Хамънд казва, че „поемането на рискове е извинително“, докато разсъждава върху катастрофата на BBC Top Gear на Фреди Флинтоф

Звездата от Grand Tour Ричард Хамънд се обърна към прекарването на косъм от гибелта на Фреди Флинтоф на снимачната площадка на Top Gear – откакто оцеля близо съдбовни произшествия в шоуто на Би Би Си.

54-годишният ефирен водещ беше съ-водещ на Top Gear от 2002 година до 2015 година - и след това беше съ-домакин на The Grand Tour на Amazon от 2016 година 2022 година 46-годишният Фреди снима сегмент от Top Gear, когато транспортното средство, в което е бил, се обръща и той би трябвало да бъде откаран в болница за незабавно лекуване.

Top Gear беше отритнат от BBC като резултат и Фреди към момента не е разискал обществено своя отблъскващ случай - само че близки до него настояват, че той е късметлия, че е жив след случая. Миналия септември той беше забелязан с пострадвания по лицето, до момента в който продължаваше да се възвръща от злополуката девет месеца по-късно.

Сега Ричард се обърна към случая - откакто оцеля в лична ужасяваща злополука през 2006 година, до момента в който снимаше Top Gear и оцеляха при втор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР